EC was here

pixels en letters

There are things known and things unknown and in between are the doors

met je vibe…

AAEAAQAAAAAAAAbqAAAAJDhiNGFlMmIwLTFhMGMtNDFhOS1iMzdjLTJkYTliOWYxYWIyYw

Engerds vind ik het. Mannen, meestal zijn het mannen, die je met hun beste Steradent-lach aankijken en op veel te luide en overdreven toon kenbaar maken dat ‘het-hartstikke-goed-van-je-is-dat-je-er-bent’. Een breedlachende emoji is er niets bij. Ze noemen je ook bij je voornaam. Haast in iedere zin die ze uitkramen. Koude rillingen krijg ik ervan. Zij zelf ook zo vermoed ik; de meesten dragen namelijk een coltrui, waarvan akte. Van beroep zijn het vaak managers en coaches van trainingen op het gebied van sales of persoonlijke ontwikkeling. (Gebrek aan) inhoud houden ze vaak verborgen door een plastic laag aan overenthousiasme. Als de vibe maar goed is, dat lijkt het devies.

Maar wat koop ik voor een goede sfeer, voor perfecte trillingen? Aan de kassa bij welke winkel dan ook zouden ze me hard uitlachen. En terecht. Hoe vreemd is het dan dat bij zakelijke kennissessies zo de focus ligt op dat cup a soup-gevoel? Vreemd dus. Wat je verwacht is kennis, kunde en inspiratie. Wat je krijgt is plaatsvervangende schaamte en een intern stemmetje dat vanuit je diepste poriën aan je vraagt, nee smeekt, om de nooduitgang te nemen. Hij met z’n vibe…

En juist daarom, om het bovenstaande, heb ik een tijdje terug besloten om mijn marketingactiviteiten voor TEDxVenlo over te dragen. Om me wat betreft TEDx volledig te kunnen focussen op, juist ja, VIBE! Wat dat betekent? Hoe we vibe hebben geherdefinieerd? Kom er zelf maar achter door je voor het main-event op 20 november te registreren op de site van TEDxVenlo. We hebben een waanzinnig mooie line-up aan bevlogen sprekers. Hun talks gaan bij je binnen komen. Ik zal geen coltrui dragen, dus schrijf je met een gerust hart in.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: