EC was here

pixels en letters

There are things known and things unknown and in between are the doors

Alles heej…

Er wordt de laatste tijd veel op papier gezet over VVV, of zoals iemand van de gemeente Venlo (in zwaar beschonken toestand) heeft bedacht; VVV-Venlo. Veel op papier dus. In blogs, nieuwsberichten, achtergrondartikelen, opiniestukken, raadstukken, wandelgang-papiertjes en KNVB-agenda’s. Veel meningen ook van nog meer deskundigen. Je kunt er de Koel makkelijk mee vullen, met die deskundigen. Helaas hebben voetbaldeskundigen het echter te druk met hun mening om überhaupt naar het volksspelletje nummer één zelf te komen kijken. Zij gaan niet voor een volle Koel zorgen.
Idem geldt voor al die raadsleden die straks beslissen. Zij zijn vooral druk met kijken. Wegkijken én ver vooruit. Want het gaat om de komende generatie zeggen ze dan. En wat vindt die dan? Nou? Wij weten het. Dankzij het testpanel van vandaag. Juul, Stan, Arthur, Justin, Stan en Hidde togen naar de Koel en vonden de entree al geslaagd. Niets meer aan doen, aan dat parkeerterrein. Waar ze in het Roda-stadion voor veel geld een trampoline-park willen laten verrijzen, hoef je in Venlo maar even met je auto gas te geven voor niet te evenaren skippybal-effecten.
Eenmaal binnen werden ze gunstig gestemd met koolzuurhoudende frisdrank. En boeren mocht, zo hoort dat immers in een mannenwereld. Met enige vertraging omdat wat eerste elftalspelers graag met de jongeheren op de foto wilden, werden de beroemde en alom vereerde traptreden afgedaald voor de entree van het hoofdveld. De meegenomen bal ging van voet tot voet, belandde zo nu en dan tussen de palen in de doelnetten en af en toe héél hard tegen een kinderhoofd. Het kon de pret niet drukken.

Terug binnen werd om een rondleiding gevraagd. Die kregen ze. Ze lieten niet veel los van wat ze vonden, de club van zes. Wel hadden ze dorst. En of ze die grote beker niet mee mochten nemen. Nee, dat kon niet. Wel zeiden ze bij de Koelclub dat ze erg blij waren dat de zes waren komen kijken. En blij om hun mening, ook dat. Om de deskundigheid van die mening voor alle zekerheid te staven, werden de zes nog kort onderworpen aan een test. Bij welke club Guus Joppen nu speelt? ‘Barcelona.’ Hoeveel toeschouwers een gemiddelde thuiswedstrijd van VVV trekt? ‘Drie!’ Wat een voetballer op de wedstrijddag eet? ‘Friet’. Met vlag en wimpel dus.
Conclusie; VVV moet blijven, VVV is tof en VVV kent hele leuke verjaardagsfeestjes.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: