EC was here

pixels en letters

There are things known and things unknown and in between are the doors

Omroepblog 2

102_tv-regie-2-sBuren en vrienden
27-07-2016 door: Evert Cuijpers

Beter een goede buur dan een verre vriend.

Clichés zijn meestal waar. Niet erg als je bedenkt dat Omroep Venlo ruim 100.000 buren heeft, want ook al worden we doorgegeven tot in het Midden-Limburgse Echt; de ruim 100.000 wonen in het directe verzorgingsgebied, namelijk de gemeente Venlo.

Ondergetekende is nu zo’n twee maanden onderweg bij Omroep Venlo. Het voelt als dik een half jaar. Het voelt ook alsof ik al de helft van die 100.000 inwoners gesproken heb. De andere helft gaat beslist nog volgen want het barst van de mooie verhalen, kritische noten en soms verrassende ideeën waar we iets mee kunnen. Vrijwel iedereen die ik spreek is erg begaan met de omroep en velen scharen zich in het rijtje ‘Vrienden van Omroep Venlo’. Als omroep voelen we ons gezegend. Gezegend dat de inwoners van de gemeente Venlo niet enkel buren maar ook vrienden zijn.

Allen zijn ze zeer betrokken bij wat er gebeurt in groot Venlo en uiten ze waardering over de wijze waarop Omroep Venlo hierover bericht. De afgelopen maanden hebben we dan ook enorm ons best gedaan om met nieuwe ideeën en formats te kunnen gaan verrassen als we in september uit de schaduw van de zomerprogrammering stappen. We verklappen nog niets, behalve dat we enorm geïnspireerd zijn door hoe velen de omroep ook in moeilijke tijden zijn blijven steunen. Het daagt ons uit om te blijven verrassen met relevante nieuwsgaring en speciale uitzendingen over de vele prachtige evenementen die Venlo rijk is.

Vrienden moet je niet alleen koesteren, ze willen ook wel eens geknuffeld worden. Fysiek is dat wat te tijdrovend, maar we zijn met tal van partners in gesprek om onze vrienden de komende maanden te verrassen met sympathieke voordeelacties. Vandaag starten we met een serie van vier woensdagen live radio op locatie. We beginnen bij Speelpark Klein Zwitserland, volgende week bij Tuincentrum Leurs en via IJssalon Clevers in Arcen eindigen we over drie weken bij Berden in Blerick. Speciale presentator is Oscar Kazàn die deze zomer met zijn familie magische shows op de planken brengt bij Theater de Maaspoort. Vrienden van Omroep Venlo genieten extra voordeel en zijn daarover per mail geïnformeerd. Jammer is dat we niet van iedere vriend een mailadres hebben en dat maakt communiceren en knuffelen lastig. Aan hen het verzoek een mail te sturen naar vriendworden@omroepvenlo.nl. Dan kunnen we ook hen bereiken. En bent u nog geen vriend? We verwelkomen u graag. U kunt ons mailen of naar één van de genoemde live radio-uitzendingen komen waar u als nieuwe vriend meteen een voordeelcoupon ontvangt voor de shows van de familie Kazàn. Over wat vriend worden betekent, staat alles op onze website.

Namens het hele team wens ik jullie een mooie zomer! Een magische vooral.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: