EC was here

pixels en letters

There are things known and things unknown and in between are the doors

Roekeloos

Verkeersslachtoffers. Vandaag konden we nog via de media vernemen dat ze in aantal niet zijn afgenomen sinds corona minder wielen over het asfalt laat gaan. Ieder dodelijk slachtoffer is er een teveel en al helemaal als ze door toedoen van roekeloos gedrag van medeweggebruikers uit het aardse bestaan worden weggeplukt. Het verdriet van nabestaanden is enorm, net zoals de maatschappelijke verontwaardiging die volgt.

Vandaag zag ik een man waarvan wiens buik vermoedelijk met bier en zijn biceps met eiwitextracten waren opgepompt zich op asociale wijze vlak langs een wachtrij bewegen. Gisteravond werd ik tijdens het hardlopen door een hoestende en proestende fietser ingehaald. Het was een breed pad, maar hij had haast niet dichter tegen mij aan kunnen kruipen. Bij de bakker stond ik laatst plots in de schaduw van een dame die zich in een anderhalve centimeter maatschappij waande. Ik zei daar wat van waarop ze iets mompelde, rode vlekken in de nek kreeg en wegliep. Eigenlijk net als Trump tijdens het vragenrondje bij een persconferentie.

Grote kans dat zij zich allemaal ooit laatdunkend hebben uitgelaten over veroorzakers van verkeersongevallen met dodelijke afloop. Nog grotere kans dat ze echt geen idee hebben dat zíj de roekelozen van 2020 zijn. Het risico van zowel een intelligente lockdown als intelligente versoepeling zit ‘m dan ook vooral in het bijvoeglijk naamwoord.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: