EC was here

pixels en letters

There are things known and things unknown and in between are the doors

Twistappel

De rapen zijn gaar. Het kabinet blijkt niet in staat om zelf te bepalen wat groente en fruit is en dát is bepaald geen appelgebak! Ze zoeken nu iemand die door de zure appel heen wil bijten. Het is maar hopen dat ze hier een geschikte peer voor vinden, rotte appels hebben we immers genoeg. Het mag zeker niet iemand zijn die knollen voor citroenen verkoopt, dus Sywert van Lienden maakt gelukkig geen kans als hij zich als heilig boontje zou melden. Ook bemiddelaars met een aardappel in de mond (die hebben het toch al druk genoeg) of types die van de verboden vrucht eten, vallen af; daarmee zouden we alleen maar de bietenbrug opgaan. Omdat het met hoge heren kwaad kersen eten is, zoekt men iemand die zich níet voor spek en bonen inzet, maar de komende komkommertijd juist benut om de domste boeren met de dikste aardappelen te zoeken. Geen rare snijboon dus maar iemand die knollen op heeft. Ik ben enorm benieuwd wie er in de huidige arbeidsmarktcrisis, want ook die hebben we, snel beschikbaar is want haast is geboden. Mosterd na de maaltijd hebben we immers nog genoeg op voorraad, ondanks de blokkades bij distributiecentra.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: